Kul för barn|2020.11.11 —2021.08.31

Lekplatsen Grevagrundet

Välkommen att roa dig på museets populära lekplats i skärgårdens tecken. Manegen är krattad och klar för hopptävling med käpphästarna! Ta med en kaffekorg och njut en stund på Grevagrundet! OBS! Öppen tisdag-fredag kl 10-16. Stängt måndag 28-30/6 p.g.a. förberedelser inför öppningen 1 juli! Från 1/7-31/8 öppet tis-lör kl 12-16. Observera att du under denna period måste betala entré för vuxna för att gå till Grevagrundet. Barn har fri entré men bokar du biljett via nortic.se måste du även boka en barnbiljett.

Vi uppmanar våra besökare att följa myndigheternas råd och tänka på att hålla avstånd. För de som besöker lekplatsen hänvisar vi eventuella toalettbesök till toaletter i Wachtmeister gallerian.

Nu när vi skall hålla oss hemma i största möjliga mån kan följa oss digitalt via vår webbplats, Facebook och Instagram. På Youtube kan du ta del av spännande föremål och berättelser! Du hittar alla länkar till museets filmer HÄR.

Vi öppnar Grevagården åter 1 juli!

Kontakt: Charlotte Nordheim
Kostnad: Gratis